Цукор кокосовий Targroch 500 г
189 ₴
- +380 (50) 450-71-84
- В наявності
- Код: 26339
Країна походження сировини – Індонезія. Країна-пакувальник - Польща
Цукор кокосовий отримують із сока суцвіття кокосової пальми. Спочатку рідину збирають у контейнери, потім на повільному вогні її випаровують до стану сиропу. Частину сиропа використовуют у своєму вигляді, а іншу продовжують випаровувати до твердого стану. Кокосовий цукор може бути у вигляді шматочків або піску. Це 100% натуральний продукт, що додатково не очищується.
Кокосовий цукор має карамельно-горіховий смак, помірно солокий. Колір та смак залежать від сезону збору врожаю та виду пальми.
Основні властивості кокосового цукру:
- його глікемічний індекс нижче, ніж у бурякового чи тростинного;
- має у складі вуглеводи, тому діабетикам слід бути обережними з ним;
- покращує смак.
Зберігати в сухому і прохолодному місці в щільно закритій тарі.
Компанія Targroch — польська компанія, яка спеціалізується на продажу харчових продуктів і харчових добавок. Працює на ринку вже понад 25 років. У своїй діяльності роблять величезний акцент на якості продуктів, а також на умовах їхнього зберігання. Система зберігання ґрунтується на принципі FIFO (First In, First Out), а також підтримують стандарти GMP, GHP і HACCP згідно Codex Alimentarius.
Основні | |
---|---|
Виробник | Targroch |
- Ціна: 189 ₴